čtvrtek 19. května 2016

OPĚT NĚCO VIKTORCE

Tričko s krátkým rukávkem a tříčtvrteční kalhoty. Na zadečku vsadka  ze stejné látky jako na tričku.
Kalhoty jsou šité z tenčí teplákoviny a tričko z úpletu.
Overlock jsem jsem si už trošku ochočila, no s coverlockem se stále ještě peru. Udržet rovný steh mi stále nejde. Ušité podle Ottobre, vel. 68
Dalším počinem je háčkovaná čepička, jak jinak než růžová, na této barvě teď nějak ujíždím. Tak nějak se mi zdá, že k miminku patří :-), z tmavší mám rozpletený svetřík, ten bude příště :-)

A tady naše malá cestovatelka, usnula v autosedačce. Poprvé má dudlík, maminka se mu vyhýbala, protože kojí, ale nakonec nevydržela :-))

Mějte prima odpoledne, já jedu na rehabilitace...už se mi to konečně blíží do finále, od 1. 6. bych se měla po roce vrátit do práce... ani se mi moc nechce :-))). Pa Hana ♥


6 komentářů:

  1. hanička, to pudlo na teplákoch je krásne, skvelý nápad! Cestovateľka je vyparádená v tvojej práci, pristane jej to mooooc!
    tak to ti verím, že po roku si človek trocha odvykne od práce, ale zas na druhej strane je dobre, že zdravotný stav sa zlepšil natoľko, že to už ide.
    Tak ti držím prsty!

    OdpovědětVymazat
  2. Danielko, člověk si zvykne na tu domácí pohodu, ale na druhé straně jsem člověk, který sedět dlouho nevydrží a kontakt s lidmi mi chybí :-). Děkuji za písnutí ♥ pa Hana

    OdpovědětVymazat
  3. Kouzelný příspěvek - rozkošná holčička a naprosto dokonalá garderóba!
    Haničko, jsi moc šikovná!
    A jak čtu, už budeš i zdravá, hurá!!!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Haninko, soupravička pro Viktorku je suprová !!!
    Moc se i líbí i čepička. A malinká modelka je miloučká !!! Ten svetříček jí velmi sluší.
    Maminka měla vytrvat, naše Eli je stále ještě na kojení( jen doplňkovém) , ale dudlík vůbec nemá a nepotřebuje. Umí pít z hrnečku i z brčka.
    Hani, měj se krásně a přeji T prima víkend. Jana
    P.S. Je fajn, že už jsi v pohodě !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Haničko, soupravička je krásná, moc se ti povedla. Máš pravdu, růžová k holčičce patří. Viktorka bude parádnice.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Haničko, soupravička je krásná, moc se ti povedla. Máš pravdu, růžová k holčičce patří. Viktorka bude parádnice.
    Iva

    OdpovědětVymazat